Heeft u last van een daklekkage? Vaak binnen 24 uur heeft Willemsen Dakbedekking voor u uw daklekkage gerepareerd!

Een daklekkage is nooit prettig en moet dus z.s.m. opgelost worden. Het opsporen en verhelpen van een daklekkage is voor Willemsen Isolatie en Dakbedekking een dagelijkse klus. Willemsen Isolatie en Dakbedekking is het dakdekkersbedrijf dat u kan helpen. Willemsen Isolatie en Dakbedekking is voornamelijk actief in Oost- Nederland. U kunt bij ons terecht voor al uw dakproblemen van platte daken, vaak bitumineuze daken. Door de jaren heen heeft Willemsen veel ervaring opgedaan in het repareren van daklekkages van platte daken. Willemsen is dan ook een begrip in Oost-Nederland als het gaat om dakwerk.

Waardoor ontstaan er vaak daklekkage op een plat dak?

De meeste daklekkages komen voor op een slecht uitziend/verouderd dak. Het zijn vaak verstoppingen die de oorzaak zijn, afvoeren die lek zijn of water dat via het lood naar binnen komt.

Wanneer moet ik een dakdekker inschakelen om mijn dak te repareren?

Wanneer u last heeft van een lekkage aan uw platte dak, wacht dan niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. De reparatie van u dak kan niet lang op zich laten wachten. Hoe langer u wacht u erger de lekkage kan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan dakplaten die gaan verrotten of zelf in sommige gevallen kan gaan leiden tot inzakken van uw dak. Wacht dus niet te lang, hiermee bestaat u een hoop onnodige onkosten.

Hoe kunt u een daklekkage zo veel mogelijk voorkomen?

Dakonderhoud zorgt voor dakbehoud. Om daklekkage te voorkomen is het belangrijk dat u het dak goed onderhoud. Het onderhouden van uw dak is vaak een tijdrovende klus welke Willemsen Dakbedekking graag voor u uit handen neemt. Als specialist in het onderhouden en renoveren van platte daken is Willemsen Isolatie en Dakbedekking het dakdekkersbedrijf dat voorkomt dat er geen vervelende daklekkages ontstaan.

Willemsen Dakbedekking is er voor u om de lekkage z.s.m. op te sporen en te verhelpen!

Door vele jaren ervaring in het opsporen en repareren van lekkages kan Willemsen Dakbedekking u snel uit de brand helpen!