Heeft u uw zinken dakgoot of dakgoten lek?

Dan bent u bij Willemsen Dakbedekking aan het goede adres!

Willemsen is gespecialiseerd in zinken dakgoten, door jaren lange ervaring heeft Willemsen al veel dakgoten te repareren gehad. Vaak is een kleine dakgoot reparatie al genoeg om het probleem dat u heeft snel te verhelpen.

Willemsen geeft ook advies op het gebied van dakgoten, Als u meerdere lekkages in uw dakgoot heeft doet u er vaak verstandig aan de gehele dakgoot te voorzien van een nieuwe laag.

De meest voor de hand liggende oplossing is de dakgoot te voorzien van een laag EPDM dakbedekking hierdoor hoeft u niet uw hele goot te vernieuwen maar kiest u voor het behoud van uw eigen dakgoot. De EPDM dakbedekking zal dan aan de binnenkant van uw goot gemaakt worden.

Door deze oplossing bent u verzekerd van 15-20 jaar waterdichtheidsgarantie. Als u kiest voor deze oplossing en u wilt dat de EPDM dakbedekking zolang mogelijk mee gaat, doet u er verstandig aan uw goot enkele keren per jaar te reinigen.

Dit kunt u ook door Willemsen laten doen. Door een onderhoudscontract met Willemsen Dakbedekkingen af te sluiten zal Willemsen een a twee keer per jaar bij uw langskomen om uw dakgoten te reinigen.

Op de Contactpagina kunt u meer informatie opvragen.